Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Apostlen af Brad Thor

Brad Thor
Apostlen
432 sider
Mrs. Robinson

Navy Seas er i høj kurs i øjeblikket, idet de fornylig angreb Bin Ladens skjulested. Når man så på forsiden af bogen her oven i købet ser helikoptere, måske en anden type dog, som Navy Seals flyver rundt i, så går der action i blodet. Datteren til en af den amerikanske præsidents betydningsfulde støtter bliver kidnappet og holdt som gidsel af Taliban. Den nyevalgte præsident skyr intet middel for at finde datteren, idet Navy Seals samtidig får til opgave at befri en højtstående al-Quada-leder fra et afghansk fængsel for at bytte ham rundt med ovennævnte datter. Principielt er præsidenten imod hemmelige, militære missioner, men han bliver presset. Man har jo et synspunkt, til man tager et nyt. . . .  

Et drama og et mareridt bliver Scots lod at sammensætte et stærkt hold, der kan løse opgaven, og så får den ellers ikke for lidt i det livsfarlige Afghanistan, hvor soldaterne er på et niveau, Scot mildest talt ikke kan bruge, og så til korrupte politikere. - - - Historien fortæller, at forfatteren Brad Thor personligt kender en agent fra secret service, hvorfor han menes at være i stand til at skrive så reseach-mæssigt korrekt, så levende og så engageret, så man virkelig føler, at man er på de berørte steder.

Hjemme i US tager handlingen også fart, da man opdager, at den nyvalgte præsident har forbindelser til mordet på en anden secret service-agent.

 En rigtig action-roman på højt niveau med smæk for skillingen i det fjerne og i magtens korridorer. Er man til genren, kan den bestemt anbefales i rækken af de øvrige Brad Thor-romaner.

En sidegevinst er, at man lærer meget om, hvordan det er at manøvrere i krigstider i Afghanistan.