Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Blodhøst af S.J. Bolton

S.J. Bolton
Blodhøst
494 sider
Mrs. Robinson

En vanvittigt spændende thriller, som vi bestemt kan anbefale, man har liggende på natbordet -, men kun med masser af lys tændt og kæresten inden for rækkevidde. Der er hele spektresk af et godt, gotisk gys indlagt, et øde sted, en kirke, en præst med hang til Prædikernes Bo, kapitel tre i bibelen, knirkeri fra midterskibet, slæbende lyde, knoglemænd og anden uhygge af verbal karakter.
Fru Bolton kan noget med ord og med små hentydninger og billedlige forekomster af der var noget, der blev ved med at stønne, og så lød der et skrig.
Alene handlingen lægger op til noget, der kan rykke i ethvert menneskesinde. Familien Fletcher flytter ind i et stort, nyt hus på heden i en isoleret by i Nordengland. Men drømmen om et lykkeligt liv ender i et mareridt, for beboerne i byen er ikke gæstfrie og slet ikke glade for, at familien Fletchers nye hus er bygget på den gamle kirkegård . . . .
Snart er familien hvirvlet ind i ældgamle ofringsritualer, en ti-årig hører mystiske stemmer, mens muren omkring huset en dag kollapser og åbenbarer et makabert fund: Tre små pigelig . . . Hvor der kun burde ligge ét.

Hold da kaja hvor er det hele spændende, og man nænner ikke at lægge bogen fra sig før sidste side, sådan i en skønsom blanding af, at få uhyggen overstået, rædslerne hinsides, og det bare at læse en super velskrevet thriller.

Og ja, det VAR S. J. Bolton, der skrev både Offer og Slangehuset