Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Bruce af Peter Ames Carlin

Peter Ames Carlin
Bruce
486 sider
Peoples Press

Bruce Springsteen hører man ikke ret meget dårligt om. Af en eller anden grund har han formået at holde sig på toppen af verden med sit hjerte, og det er det hjerte, som folk falder for. Hans musik er uovertruffen, hvis man er til genren, hans konstante flirt med sit publikum, og hans udfordringer såvel musikalsk som kunstnerisk. Men det, der er hans totale berettigelse, og som får millioner af fans verden over til at overgive og hengive sig, det er hans hjerte og hans totale engagement, der gør, at han når igenem til så mange. Meget sjældent finder vi en musiker der går så meget på tværs af musikalske skel.
Den nye bog om Bruce er en biografi, der når ud over den scenekant, hvor Bruce er mester. Det gør den, fordi den er autensisk og tager alle Bruces gode og dårlige sider med, hans tanker, tvivl, selvransagelse og hans, som det hedder i boen, mesterlige balance mellem kunst, protest og storkapital.
Hvem ellers i verdenshistorien har musikalsk forenet demokrater og republikanere, fra Ronald Reagen til Barack Obama.
Uhørt.
I den nye biografi om Bruce kan du mellem linjerne læse hvorfor ikonet er nået så langt. Han er hæderlig, romantisk, tvivlende og fantastisk i sin formåen som menneske.

Der er ikke meget stjernespækket status over bogen a la så mødte jeg den og den. Mere ydmygt. Sådan gik det altså. Og det er jo ok.
Ja, mon ikke, siger vi bare. Flot biografi.
Og hvorfor er det så egentligt at han hedder The Boss. Har det noget som helst med musikken at gøre??
Næh, det har det ikke.
Læs i bogen hvad den egentlige forklaring er.