Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Den store karakterbog af Anne-Marie Mai o.a.

En skæg bog. Et must for litteraturelskere og for alle, der holder af at udvide horisonten til, hvordan Tove Mäes og Sofie Gråbøl ligner hinanden, hvorfor Jane Austens romaner ikke er spor psykologiske, og hvorfor Richard Burton fik kanon-succes i Hvem er bange for Wirginia Wolf.
Digtigens og litteraturens kroge og kringlede stier leverere uanede muligheder til yndere af bogstavsættet, og det er det, denne bog træder et fodspor i.
Læs, hvorfor Hamlets største problem er, at han ikke minder mere om kronprins Frederik. Læs, hvordan Jens Smærup Sørensen efter utallige forsøg lærte Knuth Beckers Kai at kende. Og læs, hvorfor Robinson Crusoe bør være forbillede for alle med iværksætterdrømme. Den store karakterbog samler ca. 150 portrætter af fiktive karakterer som fx Pippi Langstrømpe, lektor Blomme, Tarzan og Sherlock Holmes. Dette bliver litteraturelskerens uundværlige "guide" til spændende, sjove, kedelige, irriterende og underholdende personligheder fra litteraturens rige - en absolut nødvendig bog til alle, der elsker at dykke ned i dens fantastiske verdener, og til læsehesten, der tror han eller hun har læst alt. Portrætterne er skrevet af danske forfattere, anmeldere, journalister og litterater heriblandt Peter Laugesen, Jes Stein Pedersen, Merete Pryds Helle, Thomas Thurah, Lilian Munk Rösing, Lars Bukdahl, Dan Ringgaard, Bo Tao Michaëlis og Mikkel Bruun Zangenberg.
Indrømmet det er noget af en speciel bog som man ikke skal give sig i kast med, medmindre man i forvejen elsker klassikere og litteratur. Så er den også sjov i såvel mytologisk som litterært med- og modspil.