Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Domkirkeperlen af Simon Gotrian

Simon Gotrian
Domkirkeperlen
48 sider
Borgens Forlag

Der er stor åndelig kraft i disse 40 meget forskellige bønner til Gud, der går ud på at ære, tilbede, lovprise og sige hej til Gud på en anderledes måde. Hverdagssproget er frisk og ligetil, og man tager sig lidt til ærmet for nu også at være sikker på, at sproget er i overensstemmelse med de hellige skrifter. Men det er det tilsyneladende. For det virker. Vi har afprøvet det og tilbedt, og resultatet er ganske forbløffende.

Kære Gud for alt levende, natten blev til en blækklat, som jeg ikke kunne fjerne, hjælp mig, jeg ånder i æterens hajlunge, mine arme forgrener sig ud i det ubeskriveliges sørgeslørdagsdans under månen. Jeg beder dig om en skulptur, der skal æltes, den vil lyse med de bløde sollokker påklaviaturet . . .

Sådan er det hele vejen igennem. Anderledes. Nogle gange skal man læse bønnerne et par gange for at fange ordene. Men det gør dem bare stærkere og bedre, for man oplever Guds kraft og styrke dobbelt igennem sig.

En anden bøn:

Kære Gud du almægtige, kun du kan give mit liv en retning, som kan tilså en mark. Byggen hvirvler op i en spiral over kongekronen, sejl med mig gennem ishavets krystalkamille, atmosfæren er blot et åbent skab, hvorfra ranunklerne bestormer vort stivsind.

Modigt - og anderledes. Befriende anderledes.