Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Grøn guide til bedre business af Jesper With


Jesper With
Grøn guide til bedre buissness
270 sider
Gyldendal Buisness

Det er moderne at signalere, at man passer på en verden, som man gerne vil bevare sund og grøn i respekt for miljø, mennesker og eftertiden. Bogen her llgger allerede på omslaget godt ud ved, at bogen er trykt på genbrugspapir, hvilket sender det budskab, at her behøver ting ikke være forkromede og glitrede for at have et godt indhold.
Og det lever bogen op til.
Med en overordentlig mættet og tætsidet strøm udgår der så mange informationer, beregninge og tabeller for, hvordan man kan spore sin virksomhed ind på den tankegang, at nu bliver der for alvor satset grønt, og hvorledes kunderne begynder at tage en mere og mere alvorligt med egne eksempler til efterfølgelse.
Bogen anskueliggør, at der bestemt ikke er modsætninger imellem at lave profit og at være klimavenlig - tværtimod er det en fordel, når det så viser sig på bundlinjen.
Idag er det ofte sådan, at virksomheder bliver mål på deres evne til at inpasse deres produktion til den grønne vækst i klimaområdet. Virksomheder bruger enorme ressourcer på at udregne co2-fodaftryk og klimaregnskaber, hvorefter de forsøger at give den endnu nogle kurver henholdsvis op og ned.
Det er spændende at læsning at se, hvor stor en iver, der lægges fra tænketanke og udviklingsafdelinger rundt omkring lige fra at bruge varmen fra serverrummet til energi, at de såkaldte tynde klienter kan give op til 80 procents energibesparelse, til vinduers G-værdi (evne til at lukke sollys ind om sommeren) og til, at når Carlsberg og Coca-Cola sælger dåser i Storbritanien, krediteres de for deres evne til at have anvendt genbrugsmaterile.
God læsning hvis du satser på grøn energi til din virksomhed, eller bare ønsker at følge med i, hvad der bliver gjort på området for at skabe de rigtige imager.