Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Happy, happy
af Maria Sveland & Katarina Wennstam


Maria Sveland
& Katarina Wennstam
176 sider
Peoples Press

Når man bliver skilt, er der masser af litteratur, der handler om det praktiske, forholdet til børnene, forholdet til den svigerfamilie, man tager afsked med, alle vennerne, hele den kuldsejlede tilværelse. Denne bog handler om de tanker og overvejelser, der sidder dybt i en midt i processen og bagefter. Tanker og refleksioner fra mange af Sveriges meget markante forfattere og debattører, der deler ud af deres personlige erfaringer med at blive skilt. De fortæller åbent om den lettelse og de nye muligheder, der indfinder sig, når man endelig har fået det sagt og er brudt op.
Bogen fokuserer med andre orde på det positive og de åbne døres muligheder, når de gamle er lukkede. Happy Happy tager sit opgør med kernefamilien, hvorfor den har vakt stor debat i Sverige.
Bogen har mange humoristiske bemærkninger og lune i de enkelte forfatteres overvejelser og tanker, og det fremmer læsningen i disse egentlig ganske alvorlige emner. Den er klart en opmuntrende støtte til alle, der er havnet i situationen: På et sæt at sige farvel til trygheden eller i hvert fald illusionen om ægteskabets tryghed. Og så på den anden side friheden og nye veje frem. Som læser og opdager af mulighederne efter en skilsmisse kan man godt gå hen og blive bekræftet i, at nå ja, så galt er det jo heller ikke. Det er rigtig nok, at jeg sad lige lovlig meget foran TV, mens jeg nu sidder og lytter til musik og skriver, det er rigtigt, vi rev et næsten nyt køkken ned til fordel for et andet, som vi så håbede kunne redde ægteskabet. Og Gud var var vi bange for såvel ensomheden som mødet med bankrådgiveren, der vist ikke var så glad for skilsmissen. . . . .
En dejlig bog skrevet med et godt glimt i øjet og denne gang med meget personlige og vedkommende betragtninger om det at komme helskindet ud af skilsmissen og lige så langsomt begynde at flyde ovenpå og juble Happy Happy.