Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

I Frans af Assisis fodspor af Kristin Flood


Kristin Flood
I Frans af Assisis fodspor
302 sider
Borgen

En enestående vandring bagved en af historiens meget store skikkelser. Forfatteren har rejst rundt i Italien og søger ind til kernen af fænomenets lære. Således bliver vi vidne til såvel en historisk rundering samt en åndelig og spirituel tilgang til en rejse, som kan anvendes såvel fysisk ved rejser til Italien samt på det indre plan, hvor længslen efter sjæl og inderlighed afgjort mættes på disse godt 300 sider.
Bogen forsøger at afdække, hvad der fik rigmandssønnen Frans til at sige nej til det materielle liv, og hvorledes han kommer på højde med sin situation ved at sætte det sande og de virkelige kvaliteter i stedet for penge.


Sammen med forfatteren begynder vi undervejs i rejsen og ved læsningen af bogen at opleve mere og mere af Frans og hans idealer, samtidig med, at vi kommer på besøg i det indre ved hjælp af fortællingens fremragende kunst.

Vi kommer letlæseligt og meget overskueligt langt og dybt omkring - lige fra Pavens anerkendelse af Frans´ fattigdomsideal og til hans glæde og taknemmelighed over blot at være til, indånde luften i morgentimerne samt lyset, varmen og skønheden i naturens og solens tilsynekomst. Det er balsam for sjælen, og bogen vil udmærket kunne bruges som en fortælling om, hvilke rum, der ligger gemt i os alle, og som vi nogle gange trænger til at få åbnet gennem historiske personligheders fodspor.
En flot udgivelse.