Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Kunsten at dele hinanden af Ditte og Michael Lund

 

Ditte og Michael Lund
Kunsten at dele hinanden
172 sider
Skriveforlaget

Der er meget kærlighed at hente i denne bog. Det at være swinger er i bred meningsdannelse forbundet med et hav af myter som, at det er for folk, der ikke kan score, at man mødes på små og snaskede steder, at det bare er sexhungrende grisebasser eller eventyrlystne single på jagt efter noget grønt græs.
Gennemlæsningen af denne bog giver et kærligt, varmt, æstetisk og rørende indtryk af den forbundethed og ømhed og kærlighed, man kan have i et swingerforhold, hvor det bærende er de oplevelser, man deler med hinanden, og ikke bare ørkesløst at jagte blindgyder med frække fantasier.
Bogen lægger hele vejen igennem til, at man passer rigtig godt på hinanden som par, når man bevæger sig ud i swingermiljøet, at man gør det for at dele hinandens og ens egen kærlighed med andre, og det opleves nærmest som om, at sex bare er prikken over i´et i den glæde, det er at se sin partner glad eller sig selv emme af omsorg og kærlighed.
Det er for os at se en rigtig god synsvinkel på en bog om et emne, som deler befolkningen i to: Enten er swingere nogle, der bare skal have fyldt et tomt hul i deres liv, eller også er det folk, der går efter deres sande lyster og vitterligt ønsker at dele ud af deres energi og kærlighed.
Begge dele kommer man ligeligt i kontakt med med denne bog, der tager os godt og grundigt på krydstogt i swingermiljøets velsignelser som jalousi, det første møde, swingerklubben, faldgruberne,  at tage imod følelserne, acceptere sit begær, fantasere sammen og meget mere.
En meget seriøs og kærlig bog om et emne, der nok er kimen til flere fantasier og diskussioner, end man sådan lige går og tror, og derfor er det en vigtig bog at sende på markedet for endegyldigt at legalisere et i mange miljøer tabubelagt emne.