Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Lars Elstrup fra Indersiden
af Carsten Fog Hansen og Jens "Jam" Rasmussen

 

 

Carsten Fog Hansen og Jens "Jam" Rasmussen
Lars Elstrup fra Indersiden
252 sider
Informations Forlag

 

Et glimrende, glimrende bekendtskab med storhed, fald, depressioner, konkurrencementalitet og menneskelig armod. Med et hjerte fyldt med angst og deprresssion siger Lars Elstrup farvel til en hurtig verden fyldt med ydre pres for at forsøge at fylde sig med den spiritualitet og åndelighed, som han indersst inde længes efter. Vi får mange fine beskrivelser af hans liv, men mest af alt får vi en fornem skildring af, hvordan en kombination af et familiært drama på det indre plan og en konkurrencemæssig verden på det ydre kan drive et menneske på kanten.
En ting er at man er menneske, et andet er, når man bliver hvirvlet ind i et spin af omgivelsernes behov for at yde det bedste, man har, udfra andres normer og begreber, mens det inderste og kerneværdierne forsømmes.
Elstrup har mange dæmoner med i bagagen, og dem slipper han naturligvis ikke, fordi han siger farvel til professionel fodbold. Det, der sætter dæmonerne i relief er, at han har oplevet den vindermentalitet på nært hold, der udgør en jernarmering af stræben og pres, som iøvrigt har taget livet af rigtig mange sportsstjerner. I sportens verden som i mange andre iøvrigt er der ikke tid til at tage den slags smålige hensyn til individuelle behov. På topplanerne bliver tingene bare sat ekstra kontrastfyldt op, når det sker. Og det er det, der gør denne bog super.