Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

New Delhi - Borås PDF Udskriv Email

 

Per J. Andersson
New Delhi-Borås
312 sider
Gad


Når man er glad og forelsket, så er alt andet stort set ligegyldigt. Når man vil være sammen med den, man har udvalgt, er forelsket i, ser en fremtid med og interesserer sig for, så kan de bare komme an. Man hiver månen ned for den udkårne, arbejder som en gal for at imponere - eller tager cyklen fra Indien til Sverige for at være sammen.
Det sidste er, hvad Pikej gør. Han er fattig og kasteløs, men på et tidspunkt fortæller en astrolog, at han vil møde en pige fra udlandet, som han vil blive gift med.
En aften, mange år senere, hvor han er ved at tegne turister, mødet han den udkårne i New Delhi. Udfordringen er, at den udkårne bor i Borås i Sverige.
Og så går, om man må sige det sådan, den vilde skattejagt for Pekej gennem en masse lande for at nå frem til sitn udkårnes hjerte.
Det bliver en tur på cykel gennem en halv snes lande, før de to kunne genforenes i halvfjerdserne og er godt gift den dag i dag.
Udover en enestående historie om oprigtig ængsel, forelskelse, interesse og kærlighed, får vi nogle meget fine indblik i samfundene Indien og Sverige. Og v oplever i sandhed forskellen på, hvad det vil sige, at være en detaljeret og livsglad inder og så en lidt mere uforstående og generaliserende europærer.
Spændende læsning. Spændende miljøbeskrivelser.