Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Dødens Landevej PDF Udskriv Email

 

Sisse Hansen
Dødens landevej
206 sider
Mellemgaard

 

En stærk følelsesladet bog, det er det første, man lægger mærke til. Angst, uvidenhed, sorg, håb, smerte og glæde. Hver følelse blev blandet igen og igen - hele tiden i nye former. Som et kalejdoskop drejede mit sind rundt og rundt . . . . Det er en spændende rejsebeskrivelse og samtidig en god bog om idealisme og optimisme, der bliver mødt med modstand og hån.
Nøjagtigt som i det virkelige liv, hvis man stikker snuden lidt for langt frem.
Bogen handler om Kassandra, som vi følger fra hendes afgang i Kastrup Lufthavn og til, hun er i Bolivia, hvor hun er blevet grebet af kaldet fra børnehjælpsorganisationen Et bedre Børneliv:
En  gruppe på en halv snes børnehjælpsarbejdere tager ud i den store verden, hvor de forsøger at gøre en indsats for, at de fattige skal få det bedre.
Men de oplever mange konfrontationer med den lokale narkobande.
Nu er setup´et her en narkobande; i en hverdag, vi kender, vil det være modstanden fra omgivelserne, arbejdspladsen, familie eller vennerne, der forsøger at forhindre, at man gør en forskel for noget anderledes, noget man virkelig tror på.
Bogen er velskrevet, letlæst, og man tænker over nogle ting, når man er færdig. Mere kan man ikke forlange af en debut. Godt gået.