Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Route 66-morderen PDF Udskriv Email

 

 

 

Becky Masterman
Route 66-Morderen
330 sider
Jentas

Forlaget skriver om bogen

Som ung FBI-agent var Brigid Quinn den perfekte lokkemad for seriemordere – slank og blond, tilsyneladende et let bytte. Men da hun bliver ældre, må hun finde en afløser, en protege, som kan tage hendes plads. Hun træner en nyuddannet agent op og bruger hende som madding. Og alt går efter planen … lige indtil Route 66-morderen finder maddingen, tager den – og myrder den unge agent.

Mange år senere kæmper Quinn stadig med det faktum, at hun har en ung kvindes liv på samvittigheden. Hun har trukket sig tilbage og forsøger at falde ind i rollen som pensionist i forstæderne – indtil det en dag banker på døren. Den unge kvindes lig er endelig blevet fundet, og morderen er blevet pågrebet. Quinn drages ind i sagen, og jo mere hun finder ud af om morderen, desto mere overbevist bliver hun om, at de har fanget den forkerte.

Der er lagt op til et opgør med samfundsmoralens. Om hvor mange forkerte mennesker, man gennem tiden har anholdt og sigtet for det forkerte, mens "de rigtigee" går fri. Samtidig er bogen hæsblæsende i tempo, sikker i stil, letlæselig, godt opbygget med med skarp sans for dialoger puttet ind de rigtige steder -, mens der også bliver overladt en del til ens fantasier mellem dialogernes pauser.

En rigtig krimi. En lækker en af slagsen til et par fine fredage