Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mental topform PDF Udskriv Email

 

Louise Luxhøj
Mental Topform
204 sider
Politikens Forlag

 

Holder man sig til at udføre de øvelser og træningsprogrammer, bogen anfører, og gør man det i 28 dage, er der ingen tvivl om, at man bevæger sig fra et sted i livet til et andet. Der er så meget gods i den, at vi har lyst til at sige, at her er potentiale nok til at ændre et menneske.
Går man virkelig ind for at fokusere, for bare at tage det som eksempel, så vil al angst og stress forsvinde, idet total fokusering læner sig op af nuet, der ikke indeholder hverken angst eller skyld.Bogen indeholder så mange sunde statements, sætninger, begreber, vendinger, at de burde næsten være tvungen lektielæsning i folkeskolen.
Bogen fortæller en masse om at reducere negative tanker, fremme gode vaner, modvirke stress og nedtrykthed. Om at lykken ikke er noget der kommer til en, men noget man kan opbygge og få mere af.
Bogen er sprængfyldt med skalaer, spørgsmål og sjove vendinger som exitstrategier til omgående at blive i bedre humør.
Gennem årene er der kommet så mange selvhjælpsbøger om at fremme livsglæden og reducere spændinger og stress.
Denne bog er en af dem, man vil huske længe, fordi der ligger et potentiale gemt i den til trængende mennesker - trængende mod lidt fred og ro i hverdagens stress og jag men også trængende mod en lille opskrift fra en ekspert på, hvordan man opnår et bare lidt bedre liv, end det man har nu.
En fin fin bog.