Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kvinder PDF Udskriv Email

 

 

 

Signe Arnfred, Litten Hansen og Anne Koue
Kvinder
Badet Kvinder 1975-1984
398 sider
Tiderne Skifter

 

En flot antologi og et bredt tilbageblik på de små ti år, hvor Rødstrømpebevægelsens blad, Kvinder, udkom. Det er en fremragende mosaik i tekst og billeder - lige velegnet for ungdommen i dag som nye læsere. Og til alle, der var med dengang, kan huske hvordan det hele gik til og har brug for at blive mindet om, hvordan alting startede, og hvordan noget har forandret sig, og hvor der stadig med fordel kan kæmpes.
Det er en bog, man har liggende på natbordet, som er både oplysende  og grafisk lækker, hvor man hele tiden finder nye oplysninger, der kan være historisk interessante som timelønnen på en fiskefabrik i Esbjerg i halvfjerdserne som til artikler og billeder, der kan være ganske seksuelt inspirerende.
Sjovt at opskrifter, der var på mode i halvfjerdserne, også er repræsenteret - f.eks. borstji - rødbedesuppen, og så et fantastisk digt af Erica Holbøl, der beskæftiger sig med mormor, der døde forhutlet og ensom. med 80 års erfaringer der røg med i graven. Et superportræt af hvordan mange kvinder gennem generationer