Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Naturens stemme PDF Udskriv Email

Bog, indbundet Naturens stemme af Christina B. Kjeldsen
 
 
Christina B. Kjeldsen
Bengt Holst - Naturens stemme
288 sider
FADLs forlag
 
Vi kender ham fra TV, hans velformuleretthed, hans ekspertise og viden er der vist ikke megen tvivl om. 
Her får vi en del at vide om hans inderste tanker, om hans spirende behov for at virke i naturen, hans fascination af samme og det faktum, at naturens stemmer er grundlaget for civilisationen, og naturligt nok hvorfor vi således skal passe på den, men udover det at ingen af de handlinger han foretager sig omkring dyr derfor er tilfældige.
Bogen arbejder på et dybt niveau men er samtidig forståelig og rigtig anvendelig.
Ledsaget af skønne natur- og dyrebilleder bliver vi ført ind i en verden, der er de færreste beskåret. Og giver os inspiration til selv at tænke dybere og bredere over tingene. Javel, fuglene flyver fra den ene ende til den anden efter mand. Men kommuikerer de med hinanden? Og hvordan?  
Hvorfor bevæger dyrene sig rundt i skoven, som de gør. Jovist, vi skal passe på naturen. Men vi skal også bruge den og udnytte den. Det må vi godt. Det skal vi så gøre bedst muligt. Og hvordan gør vi så det?
En række helt unikke, naturligvis, og særdeles eksotiske skildringer af meget fjerne egne som tundraen, Grønland og dybe junglesider af Afrika får os til at gyse en smule over de herlige steder, vi aldrig har set og sikkert meget næppe FÅR besøgt.
Så er det godt, vi har en bog som denne til at fortælle, hvordan tingene globalt hænger sammen, og hvordan vi kan fremme forståelsen af, at vi blot er en del i et lillebitte spil, og at andre individer har det fremragende på den måde, de nu har det på, og at skal vi passe på os selv, så skal vi først og fremmest passe rigtig godt på naturen.
En enormt flot komponeret bog med dybe tanker og visioner serveret på en letforståelig og elegant måde.