Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Glem ikke Heidi PDF Udskriv Email

Bog, hæftet Glem ikke Heidi af Hans Jørgen Bonnichsen
 
Hans Jørgen Bonnichsen
Glem ikke Heidi
218 sider
U PressHans Jørgen Bonnichsen bruger en sag fra halvfjerdsernes Kolding til at beskrive hvilke op- og nedture, man i politiet kan have i sit opklarings- og kriminalarbejde. Vi får f.eks. at vide, at Kolding Arrest fra et af krimi-holdets yndlingsarresthuse,  at de uoplarede sager tærer på helbredet, hvordan man ud af 29.000 registrede Volvoer i halvfjerdserne fandt frem til én, der var gerningsmanden i en mordsag osv. osv.
Det er i grunden flot og er sigende, at en så lille og beskeden bog kan være til så stor nytte for vi læsere, der gennem skatten betaler for opklaringsarbejder, at vi får et dybt indblik i arbejdsmetoder, og hvordan det påvirker vores dedikerede politifolk, hvis de ikke får opklaret en sag, eller hvis de sidder over for en gerningsmand, de ved bare HAR lavet forbrydelsen, eller hvordan man som Hans Jørgen selv bliver nødt til at køre ud i skoven for at sunde sig efter at have besøgt forældre og overbragt dem nyheden om, at man har fundet gerningsmanden.
En bog til eftertanke. Om at naturligvis er rejseholdets forhørsledere også mennesker. Her får vi konkrete beviser på hvordan.