Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De 5 ting døende fortryder mest PDF Udskriv Email
Bog, hæftet De 5 ting døende fortryder mest af Bronnie Ware
 
Bonnie Ware
De 5 ting døende fotryder mest
320 sider
Pressto 

Forventningen til bogen var, at vi fik grydeklare opskrifter på, hvad vi skulle huske at tage med os i livet fremadrettet, hvis vi ikke på dødslejet skulle fortryde noget. At vi så at sige kunne nasse os til lidt snak fra folk, der i den sidste del af livet ser tilbage og fortryder det, de ikke gjorde. Til gavn og glæde for os, der forhåbentligt har en del år tilbage.
Vi blev klogere. for den del er der også. Men også meget, meget mere. 
Forfatteren møder en række skæbner, der ændrer hendes liv, og hvor hun kreativt indser, hvad kærlighed er, og hvordan mennesker som har haft muligheder for nærvær og fest og glæde og familie og venskaber. Og som alligevel vælger noget andet. Til stor bitterhed og fortrydelse sent, alt for sent, i livet.
Læs bare følgende. Det siger alt:
Vi bruger så meget tid på at lægge planer for fremtiden og er ofte afhængige af ting, der skal indtræffe på et senere tidspunkt for at gøre os lykkelige, eller vi antager, at vi har al den tid, vi behøver, når det eneste, vi har til rådighed, er vores liv idag.

Siger det ikke alt?

Bogen er fyldt med små biografier nærmest over levede liv og folk, der fortæller en historie på deres måde, som så er blevet sat ind i kapitler med overskrifter som:

Fælder
Giv dig selv lov
Forklædte gaver
En uventet karriere
 
Overskrifter man ikke umiddelbart forbinder med det at fortryde, hvad man ikke nåede. Derfor er man som læser nødt til at gå ombord i hver enkelt historie, som iøvrigt er meget let læseslige, vedkommende og fængende. For giver vi os selv lov til at gøre ting og udtrykke os selv. Vi har tusind undskyldninger for ikke at springe ud på dybt vand, ændre kurs, sige jobbet op osv. osv.

Men tag lige og læs bogen her. Så bliver dit syn helt sikkert ændret. 
Fantastisk læsning. Kreativt sat op. Indsigtsfuld og levende.