Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Støt dit skolebarn PDF Udskriv Email


 Bog, hæftet Støt dit skolebarn af Maria Baldus
 
Maria Baldus
Støt dit skolebarn
89 sider
Mellemgaard
 
Hvem har ikke som forældre revet sig selv i håret over, hvordan man nu lige skal tackle en bestemt situation i relation til barnets skole. Hvad med det der om at gå i skole, når der også er huslige pligter? Kan læreren overhovedet motivere mit barn?  Hvad med mine høje forventninger til skolebørn? Hvordan hjælper jeg bedst muligt barnet igang med lektierne?En lille, fin og overskuelig bog kommer med nogle opskrifter. Ikke facitlister, men forslag. Og overvejelser.
F.eks. er det vigtigt at vide, at børn ikke kan blive glad for skolen, førend barnet opdager, at skolen er nytte til for barnet, har værdi.
Hvad gør man, hvis barnet slet ikke forstår meningen med det, læreren har sagt eller givet for i timen. Eller hvis du som forældre heller ikke gør det?

Disse overvejelser beder Maria Baldus indirekte sine læsere om at svare på. Og overveje. Og kommer så med sine bud på, hvad man stiller op i de givne situationer.

God og retningsgivende bog der ræsonnerer, at man som forældre er sit barns bedste lærer. At man selv har nøgle. til at hjælpe barnet til at opleve skolesucces og trives med skolens udfordringer.