Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Til dig der gerne vil have et godt liv PDF Udskriv Email

 
 
Arne Holst
Til dig der gerne vil have et godt liv
72 sider
Trykværket
 
En nice bog med filosofiske betragtninger over livet, der rammer konkret ind i enhvers livsbane. Et optimistisk værk der ligger vægt på, at vi skal nyde livet og den tid, vi nu er her. Prøv at lægge mærke til, hvordan du reagerer i forskellige situationer. Er du en god skuespiller. Var det, da du f.eks. fortalte din partner, du elskede hende. Eller til samtalen med chefen. Cut the crap.  Skær fedtet væk og begynd at tage dig dejligt seriøst. Lad være at spille skuespil. Vær dig. Du er værdifuld, som du er.
Egentlig er der ikke så meget nyt i Arne Holsts bog. Det er måde, han skriver på, der er ny, og som maner til eftertænksomhed.  Husk at være i nuet. At når du binder dine snørrebånd, skal du ikke tænke på den irriterende nabo. Når du rejser dig fra stolen, skal du ikke tænke fem minutter frem. Du skal med andre ord være i nuet. Sagt før, javist, men måden her, den går altså ind på en rigtig fin måde. Så enkelt. 
Univerts kraft er den samlede mængde energi, der er, og vi er alle en del af universet.
Nyd dine små sejre og send konkrete bønner ud i universet uden forbehold om, hvordan du så vil ændre dig osv. Sender du konkrete og med hjertet, det sande hjerte, bønnerne ud, så vil universet begynde at arbejde for, at de vil blive hørt.
Koncentrer dig om det, du er igang med.Og husk at trække vejret og lytte, så kommer overskuddet helt af sig selv.
En dejlig bog, som man kan få mange timer til at gå med. Ikke fordi den er stor. Den er faktisk meget beskeden i sidetal. Men den kan sætte enorme overvejelser igang og egner sig fantastisk som selvhjælps- og diskussionsbog. Lever vi nu også det liv, vi gerne vil.
Godt gået Arne Holst.