Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Græske glimt PDF Udskriv Email
 
 
 Græske glimt af Lene Borring Dragsdahl
 

 
 
Lene Borring Dragsdahl
Græske glimt
102 sider
BoD
 
 
Man får på den ene side Grækenland  under huden ved at læse disse flotte digte skrevet af en stor kender af Plomari på Lesbos. På den anden side får vi et glimt ind i evigheden ved de dybe virkemidler, Lene bruger i sine digte - lidt viften i løvet eller fra frihed for tyrkerne eller Glasskabe med ældgamle bøger bøger af Benjamin der søgte naturens byggesten eller Hvem venter der, hvad venter der, min indre visdom siger klarhed..
Lene Borring Dragsdahl bygger på sin egen måde bro mellem det, der sker på havnen i Plomari, fiskerbådene, folk på torvet, taxaer på vej med besøgende til Eliasbjerget, og hvad de lokale og turister nu ellers foretager sig og Plomari, og så den evige historie fremad og bagud, hvor hun gør et hurtigt stop hos1968erne, da man på Søtoftegård dansede på græsset med lygter i hænderne, mens man her på Lesbos lærer syv danse på halvanden time.
Forfatterens digte har dybder og elegance og sætter fantastiske billeder på livet på den lille ø, samtidig med at vi mellem linjerne og i ganske præcise formuleringer og hurtige glimt fanger suset fra det universelle. 
Det her er fornem digtning. Tillykke Lene. Du kalder din bog græske glimt. Den kreative forside indhyller med stor respekt øen og den unikke græske stemning med al dens vand, blomster, huse og solnedgange og bringer duften af den gode rødvin, den græske mad og de ældgamle, græske dyder langt ind i vores næsebor.