Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Fodboldsvindleren PDF Udskriv Email

Fodboldsvindleren - Ebog af Rob Smyth

 

Rob Smyth
Fodboldsvindleren
250 sider
Memoris

 

Hvor der kan svindles, charmeres og manipuleres, der vil det blive det. Bogen her er et ganske morsomt vidnesbyrd om, hvordan man kan score damer, god vin, samvær med millionærer og fede hotelværelser i fodboldens værelser uden at have den ringeste forståelse for spillet. Med en opfindsomhed, som er beundringsværdig, med selvtillid og lækkert hår formår Carlos Kaiser at bringe sig selv i rampelyset og i fodboldagenternes søgelys, og når han så skal på banen, finder han altid på undeskyldninger eller deciderede psykopatiske undvigemanøvrer for ikke at fremstå som den rene idiot.
Bogen er fyldt med gode historier og anekdoter fra fodboldens verden. Grin med når han er ved at få verdens største skideballe og det, der er værre af sin chef for at have startet et slagsmål, hvoprpå Kaiser fortæller, at det var fordi, han ikke ville finde sig i, at nogen gjorde grin med chefen.
Fin bog fyldt med billeder fra fodboldens verden. Nogle mere eller mindre overflødige og for historien her ligegyldige. Men en god read om en god svindelaffære.