Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mit liv i sort PDF Udskriv Email

Mit liv i sort
 
 
Simon Kratholm Ankjærgaard
Mit liv i sort
Peter Mikkelsens kampe
221 sider
Frydenlund
 
Vi taler her om en af Danmarks helt store, agtede og populære dommere, der, selv om man helst ikke vil tro det, også mærker livets op- og nedture, som skal igennem svære beslutninger i sit liv på og udenfor banen, og som også skal kæmpe med en af de mest forfærdelige sygdomme.
Vi skal tænke på, at han var den yngste dommer i dansk fodboldhistorie. Alene det vil naturligvis lægge et pres på enhver. 
Vi får da også en lang række beskrivelser af Peter Mikkelsens tanker og alle de begivenheder og happenings af forskellig karakter, han har deltaget i herhemme og i udlandet. Men nok så væsentligt får vi en grundig gennemgang af optakten til og dønningerne efter diverse af kampene siden firserne. Og her mærker vi, at Frydenlund er et seriøst uddannelsesforlag. Der er ikke meget populistisk over bogen, der er rigtig spændende, men alligevel sat op og skrevet med så tætte linjer, at den vil være guf for såvel den almindelige læser fra tømrelauget som til akademikeren, der bare nyder strategien og vindermentaliteten i spillet.
Der er en del billeder i bogen, men de skæmmer på ingen måde seriøsiteten og setup´ et. 
Man nyder at læse bogen.