Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Skytsenglen PDF Udskriv Email

Arto Halonen & Kevin Frazier
Skytsenglen
282 sider
Ferdinand

Det giver altid bøger og dermed læserne det kick ekstra, når en thriller er baseret på virkelige hændelser. Her kommer så bogen om hypnosemordene i halvtredsernes København. 
Den er blevet filmatiseret med stor akkuratesse og med fornemt skuespil, og det skal derfor være en usædvanlig dygtig sammenskruet bog, før man falder for den.
Det er den ikke helt. Altså dygtig sammenskruet. Som helhed er den god nok, men den indeholder ikke helt samme tempo og up-front-action som filmen. Det er også altid uretfærdigt, at man læser en bog efter en film. Men I skulle selv prøve. 
Der er lidt for meget socialrealistisk snak om den ene og den anden person, der har traumer fra fortiden. Hvem har ikke det. Og hvorfor er det nærmest mere reglen end undtagelsen at udpensle det, før en forbrydelse kan blive opklaret - af journalister, præster, kriminalpolitifolk, ja hvem som helst.
Det kunne vi i hvert fald godt have undværet.
Men - spændende nok er bogen altså i det store og hele. Man kan godt tillade sig at bruge en lille weekend på den. Så heller ikke mere.