Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Senfølger efter seksuelle overgreb PDF Udskriv Email


 senfølger efter seksuelle overgreb - bog
 
Kirsten Trans
Senfølger efter seksuelle overgreb
130 sider
Frydenlund
 
Udover at måtte have behandleres og socialarbejderes interesse, så kan det føre et godt stykke, hvis man ønsker almen viden på området. Hvis man har mistanke om, at ens partner har været udsat for incest, eller hvis man ved det, eller ens gode veninde har det, så kan det være lettere at forstå de reaktioner, vedkommende lejlighedsvis har. Det kan være i form af talestrøm, berøringsangst, indesluttethed, konfliktskabende. Det kan måske lyde kynisk, men man kan jo lige så godt gardere sig ved en kommende date. Eller måske afkode ens bedstevenindes kropssprog eller aggressivitet. Så lidt paratviden skader jo ikke.  
Bogen her giver en paratviden på området, der er hurtig og overskuelig. Nuancer er der jo altid, men en af bogens forcer er dens mængde af viden og indsigt på en relativt lille plads. Fyldt med cases, symptomer, gode råd og behandlingsmetoder. En handy bog om et svært emne.
Som også kan anbefales til terapeuter, som højst sandsynligt vil kunne genkende nogle eksempler som de i bogen nævnte. Det kan være yderst sårbart at behandle folk plaget af incest.