Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Drømmehviskerne PDF Udskriv Email

drømmehviskerne - bog

T.M. Palshof
Drømmehviskerne
383 sider
Politikens Forlag
 
Det er altså lidt svært at sige det, når det er en vending, man så ofte hører. Men det her ER altså en spændingsroman ud over det sædvanlige. Det er nok, fordi det ikke er en spændingsroman i gængs forstand; sådan som den egentlig er lanceret, men mere en thriller fyldt med volume inden for konspirationsteorier, internationalt udsyn, skjulte meninger om verdens udfordringer, magtens tyngder, tilbageblik mod bibelske billeder af Jordens undergang, overraskende glimt som to, sultne tigre i bur.
Forfatterens fantasi er fantastisk og endnu flottere er det, at han formår at få ideerne ned på papiret, så det flyder, og at vi virkelig føler, at vi sidder i en flyvemaskine i LAs lufthavn, i Bangkok eller Teheran eller på Grand Hyatt Hotel i Berlin.
Man føler sig sådan lidt ovenpå med den fart og spænding og alligevel dybde, der ligger i bogen, side efter side. 
Handlingen har de to tidligere CIA-agenter, Tristan og Clara, som igangsættere. De er jaget vildt efter at have forladt CIA til fordel for Sommerfugleklanen, der er denne bogs forløber, og som nu arbejder for at holde liv i håbet for menneskeheden.
Sådanne "naive og idylliske drømme" er det ikke alle, der deler, og det får hovedpersonerne hurtigt - og også snigende - at mærke.