Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Sigurd fortæller H.C.Andersens eventyr PDF Udskriv Email

sigurd fortæller h.c. andersens eventyr - bog

 

Sigurd fortæller
H.C. Andersens eventyr
2 kassetter med ialt 480 sider
Politikens Forlag

 

Fantastiske Sigurd er nærmest en kulturinstitution i Danmark. Nu er han så barslet med en af årets julegaver til børn. Ialt 31 af H.C. Andersens eventyr har han valgt at genfortælle i helt egen Sigurd-charme med den absolutte indlevelse og forståelse for børn, barnlige sjæle OG voksne, der skal til for at modernisere en smule på de klassiske værker.
Det er utroligt, hvad Sigurd Barett får ud over scenekanten. Udover de 31 eventyr har han komponeret 12 helt nye sange.
Udgivelsen er et dobbeltbind, hvor der er mere end rigeligt at kigge på, idet de, naturligvis har man lyst til at sige, er illustreret af Stine Rosenberg.
Tegningerne matcher historierne til fuldkommenhed, og dobbeltbindet leveres i en flot gaveæske, der alene før plasticen tages af indbyder til det store eventyr over de vilde vover, som nok vil kunne holde ethvert barn hen i spænding og glæden ved at skulle høre netop det der eventyr.
Gavesættet indeholder en unik kode til download af den tilhørende lydbog, som også er indtalt af Sigurd.
Det er fint nok, at børnetrolden Sigurd er over os for at kunne bringe stemning, fest, historier og nu også eventyr ind i små børns liv. Men det her bliver mere end det. Det bliver et oplæg til en decideret familiebegivenhed, hvor man ser ud til at kunne samles om en af de klassiske dyder, en historie til den blå time.
Gavesættet er yderst indbydende opdelt, så man i første bog bliver præsenteret for kortere eventyr, så poderne bliver inspireret og ikke kørt trætte. Til gengæld indeholder den anden bog lidt længere eventyr, der er delt op på en måde, så der er er rigeligt til flere afteners godnatfortællinger.
En eksemplarisk udgivelse.