Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Sigmund PDF Udskriv Email

Sigmund
 

Sigmund Trondheim og Marie Duedahl
Sigmund
172 sider
Turbine
 
Sigmund har meget på hjerte og gerne med 200 kilometer i timen. Det her er er en god bog at give unge mennesker i julegave. Dels så de kan få inspiration til de kreative ambitioner, man må sige, at Sigmund har levet ud. Og dels at få slået bremsen i efter Sigmunds råd om i tide at kanalisere talenterne over i ærlighed, holden fast i sig selv, at man kan leve med sin diagnose, og at man også skal turde gå efter det i livet, man har lyst til.
Og at man skal huske at springe ud så hurtigt som muligt. I Sigmunds tilfælde er det jo sin tilværelse som homoseksuel, men i overført betydning betyder det at lytte til sit hjerte og følge det. Jo før, des bedre; ellers går tiden bare, og man spilder livet.
Bogen fokuserer også på, hvad det gør ved en, at forældre altid fokuserer på det negative. Hvordan vll du klare dig med penge. Hvordan vil du passe en skole, når du sover om dagen.
Vi får også det budskab, at livet er, hvad du gør det til. Du kender dig selv bedst, og derfor skal du ikke altid lytte til, hvad de voksne siger. Nogle gange skal du bare gøre, hvad du selv vil.
For et par år siden var Sigmund på kontanthjælp i Herning og havde det forfærdeligt. Så lige pludselig en dag sagde han fuck the NAH og flyttede føørst til Århus, og så til København. Og resten er historie . . . 
I bogen fortæller han kærligt og varmt, at det gør ham indebrændt, at mange diagnosebørn skal have et svært liv, selv om de er så dygtige til mange ting. Og som ung manglede han at få at vide, at livet netop er, hvad man gør det til.
Han fortæller, hvor smuk en rejse, han synes, han har været på for at komme op af det hul, han var i.
Han mener, at man kan opnå, hvad man vil, hvis man indstiller sit sind på det.
Og så mener han også, at man skal holde sig fra alle giftstoffer og giftige mennesker.
Elsker folk dig for den, du er. Gør de dig glad og rolig i hjertet, når du er sammen med dem?Eller er det et overfladisk venskab, hvor de kan finde på at hakke på dig?
Der er rigtig mange signaler at hente i bogen om Sigmund. Nogle kan man nikke genkendende til, andre kan man bruge umiddelbart og atter andre ligger umiddelbart temmelig svært for ens formåen.
Men - det er en godt skrevet og tankevækkende bog med mange fotos og illustrationer af forskellig slags.