Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Vi har bragt jer til jorden PDF Udskriv Email


 
Carl O Kloster
Vi har bragt jer til jorden
339 sider
Trykværket
 
Der er noget særligt fascinerende over den her bog. 
Om bogen fortæller forlaget:
På en morgentur med sin hund tager Johns rolige tilværelse som pensionist for altid en helt uventet drejning. Er der ikke noget specielt ved den sten, tænker han - og bøjer sig ned og samler den op. Skridt for skridt bliver en dyster fremtid efterhånden afdækket, og der er ikke meget tid til at redde sig selv og mange andre. Et eksperiment, udtænkt af nogen tæt på universets centrum for at undgå den helt store katastrofe på Jorden, hjælper dog John med hans store udfordring, men eksperimentet går ikke helt, som det var planlagt. Det, der gavner menneskene på Jorden, giver store problemer for dem, der blot ville hjælpe. Hvem kan så hjælpe dem, der planlagde det hele? Citat: »Det virker måske lidt underligt at fortælle om en speciel sten, men det var den sten, der ændrede alting for os alle.
Erkendt. Det er en nørdet handling og et lidt specielt oplæg. MEN - forfatteren formår at få orden på både stil og sprog, selv om det flyver omkring med videnskabelige ord og særlige udstyr som NASA, ilt, rumforskere, afstande, CIA-kommunikation med politiet i Danmark, afstand og tid til månen osv. Man skulle tro, at det blev en tung sag at komme igennem, men det er den ikke. Og det er det særlige ved den. Normalt kan science fiction være for et afgrænset folkefærd, der taler et sprog, vi andre ikke helt forstår. Sågar forstår interessen for genren eller for det, der ligger ude fjernt i verdensrummet. Hvad i alverden skal vi på Mars, når vi har jorden???
Sådan er det ikke med denne udgivelse.
Den er en blanding af lige dele science fiction og lige dele spænding, så man kan sådan set begrave sig i bogen ud fra hver sin yndlingsgenre. Og få lige meget ud af dem. Vi anmelder normalt ikke science fiction-bøger, da vi ikke selv helt forstår dette univers, undskyld udtrykket. Til gengæld kan vi genkende en god spændingsroman på en ladeport på et par kilometers afstand. Og forfatteren her 
indkorperaer stort set alle de ingredienser, der skal til, for at lave en god drejning i handlingen, så vi får spænding for alle pengene.
God læselyst.