Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tegn fra den anden side PDF Udskriv Email
 
 https://imgcdn.saxo.com/_9788772180601/0x500
 
 
 
Susan Nielsen &
Mette Hill Lærkesen
Tegn fra den anden side
136 sider
Mellemgaard
 
Uanset om man tror på det alternative, det hinsides, skæbnen, Gud, det tilfældige eller er mere end almindeligt jordbunden, så er der fine nuancer at hente i denne bog, som gør, at man må give det hele en tanke mere. Man skal da i hvert fald ikke være afvisende over for noget, hverken før og bestemt heller ikke efter at have læst bogen.
Bogen er en beretning om, hvordan afdøde fortsat kan kommunikere med os.  Ifølge forfatterne er det at arbejde seriøst med sin sorg den direkte adgang til den mere universelle kærlighed og den ubetingede fred. De fortæller os de velkendte teorier om den sorg, der vælter ned over os, når vi mister en person, vi elsker, og de fire faser, man skal igennem for at klare sig helskindet igennem: Chok, reaktion, bearbejdning og nyorientering. Og så det det at forfatterne tilføjer de muligheder, man pludselig har foran sig for at mærke kaldet fra en anden verden og kommer med gode og stærke eksempler som coachen Sofia Manning, psykologen Hanne Frøyr og andre, der har gennemgået stor smerte og får transformeret deres sorg og på den måde anerkender muligheden af at forbinde sig med de afdøde, der dog selv skal ønske kontakt, før man får det.
Her sætter skeptikeren så ind hos anmelderen, for så kan man jo hurtigt bestemme sig for, at idag er der ikke lige kontakt, fordi den afdøde ikke ønsker det. Og hvad er det hele så værd? På den anden side, ja så er bogens undertitel jo netop, at det handler om, at afdøde tager kontakt. Og DET giver bogen et anderledes og ganske seriøst udtryk.
Og så kommer den med en række eksempler på fuldstændigt mærkværdige hændelser, som en naturfysiker sikkert kan forklare, men er man mere åndeligt interesseret, ja så vil det helt klart være tegn på, at afdøde har forsøgt kontakt.
Bogen er let læst og meget velskrevet med mange gode cases. Og kommer da også ind på, at mulighederne for afdødes kontakt giver håb; et håb for alle, der har mistet personer, man elskede. Tænk hvis de stadig er her. 
Interesserer man sig for clairvoyance og den side af livet og det, der sker hinsides livet, så er det bestemt en bog, der kan anbefales. Man kan, også selv om man ikke er der, umuligt undgå at blive følelsesmæssigt berørt af de mange beretninger, også personlige fra forfatterne selv, som bogen er fyldt med.