Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lærepenge PDF Udskriv Email

Lærepenge

Lee Child
Lærepenge
397 sider
Jentas

 

 

Ingen tvivl om at krimielskerne her op til møderne på krimimessen vil diskutere den her bog i forhold til forfatterens øvrige. Man fornemmer nemlig, at han måske er ved at skifte spor. Så deler vandene hos læserne sig jo altid i to. Nogle er for fornyelse, andre synes, det gamle fungerede ganske udmærket. Der er i bogen her knap så meget action og drama som i hans foregående bøger om Jack Reacher. Vi bliver derimod præsenteret for en mere afbalanceret figur på 35, for vi kommer nemlig tilbage i tiden, nemlig til 1996, hvor Reacher er i hæren og netop har modtaget en medalje.
Samme dag går han nærmest under radaren, da han sammen med et par agenter fra henholdsvis FBI og CIA skal infiltrere en sovende terrorcelle i Hamburg. Cellen har nemlig fået besøg af en saudiarabisk kurer med brug for et sikkert sted at opholde sig, mens han venter på en ukendte kontakt.
100 millioner dollars er samtidig et kodeord, som ingen i begyndelsen af bogen egentlig ved, hvad betyder.
Og så går agenterne sammen med læserne på opdagelse i at finde ud af, hvpr de penge kommer fra og skal hen og med hvem og til hvem.
Det spændende ved bogen er, at vi kommer et par årtier tilbage i tiden og på den måde er vidne til, hvilke begivenheder og historier og dramaer, der har været med til at forme Jack Reachers liv.
Handlingen er mere simpel i denne bog end i tidligere Reacher-bøger. Det gør helle ikke spor. Vi kender jo Reachers mange sider og holder denne gang af at se, hvilke sider, der har været med til at motivere ham, og hvad der har været med til at gøre ham til det menneske og den figur, han er idag.