Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mit livs kærlighed PDF Udskriv Email

mit livs kærlighed - selvbiografi - bog
 
Tina Turner
Mit livs kærlighed
284 sider
Memoris
 
Der er lige lovlig megen snak om, hvor forfærdeligt, Tina Turner havde det med sin første mand, Ike, og der er da også episoder omkring den mand, der ganske enkelt virker horrible og forfærdelige. Men det er jo så længe siden nu. Og der er så meget mere at sige om Tina. Og såfremt Tina ikke har anvendt denne del af bogen som rent terapi-skriveri for at komme videre i sit nu 80-årige liv, ja så er det lidt overflødigt.
Når DET så er sagt, så sluger man også dette i en utrolig velskrevet, velkomponeret, velopsat og indbydende bog om et af det seneste halve århundredes store, musikalske personligheder.
Spækket med lækre billeder og lækre detaljer fra et langt liv ser vi Tina, der som lille var ganske ustyrlig i sine forskellige barndomshjem, og så til hun årtier senere med de helt store af prominente optrædende styrer vildt derudaf på en musikalsk verdenscene, der hungrer efter en kunnen helt ud over det sædvanlige.
En sådan kunnen har Tina formået, og vi får det hele med i bogen her. Bogen er varm, engageret, virker ærlig, også omkring senere års sygdomme og sønnens selvmord.
Nu ved vi også, at hun udover musikken er i stand til at skabe en biografi helt ud over det sædvanlige.
Smply the best. . . .