Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

To liv PDF Udskriv Email

To Liv - Bog
 
 
Estrid Dyekjær
To liv
257 sider
Byens Forlag
 
Bogen handler om Kirsten, der bliver gravid og gifter sig med barndomsvennen Johannes, der absolut ikke er hendes drømmemand. 
Hun er udadvendt, han er nørdet og indadvendt.
Tilsyneladende i hvert fald.
Og så er det, at modsætninger mødes, som man siger.
Og så er det, hvordan vi bliver åbenbaret, at to liv hurtigt kan komme til at leve på en løgn.
Vi kommer rigtig meget omkring i bogen. Geografisk så forskellige steder som Silkeborg og Grønland, mens København og Helsingør også nævnes i periferien.
Det væsentlige er dog, at vi også kommer meget rundt psykisk, og selv om vi er tilbage i halvtredserne, da parret gifter sig, så er det, vi overvejer, hvilke valg, vi selv her i moderne tider har tage valgt i livet, hvor der måske ikke var et følelsesmæssigt supermatch, men hvor omstændigheder og nødvendigheder bød os at træffe et praktisk valg. Og hvordan livet så gik alligevel. Ikke som planlagt og efter bogen men det gik. 
Heldigvis opdager vi så i tiden, hvordan man stiger af.
Om det er tilfældet i bogen her, skal vi ikke røbe. Men den er et bekendtskab værd.
Den er rigtig godt skrevet, og  man læser den i et hug. Der er arbejdet godt med sproget, ellers også er der ikke, man har nogle en fornemmelse af, at forfatteren er et naturtalent og født som en rigtig god fortæller. Som forstår at finde udtryksformer hos folk, som nøjagtigt passer ind i de miljøer, de omgås, som de nu bevæger sig frem i livet.