Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det ultimative landshold PDF Udskriv Email

det ultimative landshold - bog
 
Nikolaj Steen Møller
Det ultimative landshold
200 sider
Byens Forlag
 
Det er Memory Lane det her. Når man i generationer og generationers fodboldhold har været med til at heppe på danskerne og umuligt har kunnet undgå at følge deres op og nedture, så er det sjovt at få en bog på bordet, som i ord og og billeder fortæller om de store navne på landsholdet.
Bogen giver os 23 portrætter, nogle ultrakorte, nogen lidt længere. Om koryfæerne helt tilbage fra 1970, hvor Per Røntved havde sin vagt på landsholdet i 12 år fra 1970 og så helt frem til John Dahl Thomasson og Daniel Agger.
Her er ikke nødvendigvis tale om den ultimative eller definitive bog om dynamitdrengene, hertil er den nok for beskeden i sideantal og for kort  i sin tekstmængde. Men hold da op, man får et godt overblik over de stjerner, der virkelig har betydet noget for dansk fodbolds nye tid.
Der er forord af Allan Simonsen, og vi får små sjove detaljer undervejs, f.eks. om Ole Quist, der fik sig en karriere som motorsagkyndig, når folk skulle til køreprøve, og hvordan rygterne gik, at man ikke skulle begynde at diskutere for megen fodbold med ham, når man skulle op til prøven, så var man bagud på point fra starten.
Selv Elvis Presley har fået sit navn i bogen.
Køb den, nyd den, den er sjov at blive klog af, og vi får en del at vide om, hvad der egentlig driver de her mennesker, de her dejlige fodbolddrenge, og hvorfor de ynder at have afsavn i én side af tilværelsen, mens de stormer frem på bane og tv og dribler med fodbolden til glæde og fornøjelse for alle vi andre.