Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Et ubetydeligt mord PDF Udskriv Email

et ubetydeligt mord - bog

 

Mikael Lindholm 
& Lisbeth Zornig
Et ubetydeligt mord
512 sider
Harpercollins

 

 

Der er noget vildt lækkert og charmerende over den måde, de to forfattere har researchet på. Det er med til absolut at højne aktualitets- og genkendelighedsniveauet. Og det er den måde, de bringer lokaliteterne og miljøerne ind i historien på, der går det hele til at virke så naturligt.
Vi kan læse om Værnedamsvej, Rødovre Centrum, Jyllingevej på den anden side af det store villakvarter, associationerne til Copenhagen by Night, Turmstrasse på vej til Tegel i Berlin, Brandenburger Tor, Gibraltar-klippen, Frankfurter Algemeine osv osv. I de fleste krimier er der masser af miljøer og masser af pladser, gader, stræder og caféer, men her er det beskrevet på en måde, så det virker elegant og overbevisende.
Ydermere er parret rigtig gode til personskildringer, og eftersom de er gode til plots og overraskende drejninger, ja så kan det ikke undre, at der ud af samarbejdet kommer en krimi, der siger spar to.
På det dybere plan handler bogen også om den tvivlsomme udvikling i samfundet og den drejning, vi har taget overfor hinanden. Om dybe svigt, om moral, om overskridelse af ens egne tærskler. Godt pakket ind i våbenhandel, storpolitik og kriminalitet.
En god og overvevisende blanding, og bogen åbenbarer fikst, hvordan disse ting i bund og grund hænger sammen.
Bravo.