Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Freddie bander sjældent PDF Udskriv Email

freddie bander sjældent - bog

Claus Peter Horstmann
Freddie bander sjældent
261 sider
Brændpunkt

 

Alene omslaget altså. Wow. Bedstefar og barnebarnet der ydmygt og let betuttet trasker afsted sammen for at opnå en fortrolighed. 
For mange år siden måtte far Freddie afskrive sin datter, Signe. Her midt i Freddies efterlønsperiode dukker hun så op med sit barnebarn Vega. Måske ikke af den største lyst men mere af nød, idet Signe og Vega i nogen tid har været forfulgt af Signes ekskæreste.
Historien kender vi jo både fra krimier og dagligdag.
Det nye er, at det går relativt hurtigt for Freddie og Signe med Vega som støttende passager at komme ind på livet af hinanden.
Det er på tid at forsøge at klinke skårene og langsomt finde ud af hinandens liv.
Og læs så den fine, herlige beskrivelse af Freddie, der i skoven lærer sit barnebarn noget om fugle og insekter. På dejlig, tålmodig vis, og det kunne man som bedstefar vist godt læe noget af.
Claus Peter Horstmann har fat i en god ende, såvel i det sproglige som i det realistiske. Og læs så hvordan forholdet mellem Freddie og Signe endnu en gang bliver udfordret; denne gang af det traumatiske i, at ekskærestens forfølgelse af Signe og Vega fortsætter.
Hvad stiller man så op som morfar.
Og hvordan deltager man så i en eller anden form for opklaringsarbejde, når man hidtil har levet et stille og roligt efterlønsliv.
Forfatteren har evne for såvel at skrive dagligdags hændelsesforløb, som han har sans for den fortættede spændingsgenre.