Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mørk hævn PDF Udskriv Email

mørk hævn - bog

Stav Sherez
Mørk hævn
352 sider
Jentas

Glimrende krimi. Vi får noget af fortiden med, da små børn i Uganda forsvandt for siden at dukke op som soldater. Så springer vi til London, hvor en ung, ugandisk universitetsstuderende myrdes. Jack Carrigan bliver sat på opgaven med at opklare mordet, der er noget bestialsk, Han får assistance af politiassistent Miller, der er blevet skilt og kigger lidt for dybt i flasken.
Så har vi en scene sat op af både de ydre konflikter, hvor Jack Carrigan skal forsøge at opklare en forbrydelse, mens han samtidig skal trækkes med kolleger, der har problemer.
Jack har en eller anden form for personligt motiv og vandetta på hjernen, idet han for mange år tilbage var i Uganda med to af sine medstuderende. Og således kan forfatteren på en smart måde komme ind på forholdene dengang og nu i Uganda, der som mange andre steder i Afrika var et plaget land med brutale drab, oprør og revolter.
Alt i bogen virker realistisk. Forhør, stemninger, navne, dialoger. Og så er der den lille krølle ved det hele, at vi synes, vi kan mærke den musikalitet i sproget, der må følge med en journalist, der har skrevet om musik i en del år. Det har Stav Sherez nemlig. selv om vi alligevel med dette in mente kunne have tænkt ois en lille smule flere originalitet og farver på en sætning end musikkens klagende guitarer larmede, da vi skal opleve stemningen i en studenterbar.
Det er såmænd også det eneste, vi kan finde ved bogen, der ikke gør den til ug. Den ER til UG i genren.