Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Rødt hjerte blåt blod PDF Udskriv Email

Rødt hjerte, blåt blod af Casey McQuiston

Casey McQuiston
Rødt hjerte, blåt blod
411 sider
Memoris

 

En feel good roman i bedste stil. Alex er flot, charmerende og intelligent, og hans mor vil gerne have hans totale opbakning i hendes kamp om at blive USAa næste præsident. Alex har dog set sig sur på Prinsen af Wales. De to kommer op at toppes, rent koporligt, og ja, så opstår der en krise mellem de to atommagter.
En lidt søgt handling, men det gør ikke bogen ringe, hvis man er til kærlighed, fest og farver.
Vestfløjen i Det hvide Hus, kongressen, lovforslag, senatorer, aggressioner, privatfly, skjult diplomati, kongesiden i Det hvide Hus, smokinger, alt hvad der hører glitter og glimmer til, og da så Alex bliver forelsket i Henry, ja så har vi en rigtig ongoing roman, der hæver sig op over det trivielle.
Ganske enkelt fordi den er forbi nogle kendte hot spot-pointer, som mange af os på en eller anden måde har et forhold til.
En skæg bog med meget charmerende anstrøg fra virkelighedens verden. Bogen er hypet meget, og det forstår man godt. For den har et indhold og en skriveteknik, man umiddelbart kommer til at holde af.
Lige ud af landevejen.
Forelskelse, blød kys, stryg over rygsøjlen, henrydninger til Johnny Cash, Selena og Fleetwood Mac. Også John Denver får en tur på amatør-guitar, det gør de kære hverdagsskænderier og smiderier med viskestykker også.
Et godt mix af alting. Ikke for dybt, ikke aaaalt for overfladisk. Godt underholdt bliver man hvis man er til den lettere lekture.