Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Livet - illustreret PDF Udskriv Email

Livet - illustreretaf Lisa Aisato

Lisa Asiato
Livet - illustreret 
190 sider
Straarup & Co.

Man bliver i så eventyrligt godt humør af at læse denne bog. 
Hvis man da kan kalde det at læse en bog. Kan man SE en bog?

Forfatteren er født i 1981 , og hun havde længe drømt om at udgive en bog med det bedste af sine illustrationer.
De her kan næppe være mere end de bedste.
Tilsammen udgør illustrationerne en historie om os mennesker og de livsforløb, vi går igennem. Milepælene i vores liv, barndommen, at være teen, studerende, forelsket, at blive forældre, voksen, gammel.
Når vi bruger eventyret som begreb føles det ved første gennemlæsning af bogen det nærmest som et eventyr at få lov at leve livet igen; og få lov at sætte ord på det, der forekom så naturligt, ligetil og tagen-for-givet, at det max blev til en hastig bemærkning om taknemlighed, og hvor er livet da dejligt.
Den her bog får os til at se rigtig meget indad og få sat universets anbringelse af os i det perspektiv, der kan give os meningen med at være her på jorden.

Fornemt arbejde.

Bogen kan bruges i stort set alle aldre, da der ikke er megen tekst at gøre godt med. Således kan den både bruges til samtale mellem barnet og den voksne og samtidig give barnet en forståelse af, hvad det vil sige at ældres og "komme op i årene".
Og hvorfor mormor gør, som hun gør, ig iøvrigt også udveksling af oplevelser og erindringer generationerne imellem.

Så er der en illustration af os i et gyngestativ, så er der en illustration om to gamle, der kærligt klynger sig til hinanden, så er der illustrationen om den undrende, åndelige kvinder, hvor tingene svømmer ud i evigheden og intetheden, så en om studenten og alle de bøger, han bliver nødt til at fordybe sig i.

De store øjeblikke i livet, de stærke venskaber, de valg man hele tiden står overfor. - - - 

Faserne i livet er ridset klart op for os, og hvor er det befriende med en bog, hvor ord næsten bliver overflødige, og hvor de få ord, der er, bringer os i en næsten berusende, vægtløs tilstand. Vi bliver bragt tilbage til den lykketilstand, vi havde som pejlemærke i de gladeste stunder i vort liv.

Og det er naturligvis meget individuelt. 

 

Illustrationerne er yderst farverige, og forfatteren er eminent til at få nøjagtigt den følelse ind i vore hjerter, som en bestemt alder frembringer.