Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Bare lidt til PDF Udskriv Email

Bare lidt tilaf Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstadt
Bare lidt til
420 sider
Gutkind

En feel-good roman fyldt med længsel, kærlighed og sex. Der er godt med passion og romance i den, og  den beskriver ok den virkelighed, vi som kærlighedshungrende nu engang med slås med: Man mister noget, og får noget andet, og så begynder dramaerne forfra. Bare på en anden måde, end man måske havde forestillet sig. Og ofte værre endnu.

Da Stella mister sin base og sin kærlighed, flytter hun ud til en lille flække. Stella der kommer fra byen, møder sin modsætning, økobonden Thor, der har både teenagebørn og et blødt hjerte. City girl og country boy. Stella indleder et slags forhold til ham, mens hun samtidig bliver nødt til at tage hele pakken med; nemlig dramaerne i det lille samfund og dets beboere.

Til sidst må hun så i forsøget på at finde sig selv tage en beslutning. Og gæt om hvad . . . .

Sjovt nok er bogen netop et bind i forfatterens Modsætninger Mødes-serie.

Bogen er et bud på, hvordan man kombinere troskaben mod sig selv med ikke at at kunne trodse sine følelser. Det i sig selv kan volde mange mennesker ganske komplicerede tilstande. Vi vil ikke sige, at bogen giver os løsningen. Men den legaliserer kampen med de to modsatrettede ting, og det ophæver på en vis måde blokeringen mod at ville eje to sider af sig selv.

Hverken Stella eller Thor tror på forholdet i det lange løb. Nogle ting kan dog ikke kontrolleres og planlægges. Både feminisme, kropsbevidsthed og vegetarisme er godt indarbejdet i handlingen, der giver den et godt skær af troværdighed, selv om man skal indstille sig på, at selv om der bliver rørt godt og grundigt rundt i følelser og andedam, så får vi masser af sultne læber, længsel i pigens øjne, lykke der breder sig, kirke og ægteskab og i forfatterens egen efterskrift da også en gang flødeskumskager med i købet . . . 

Så kan det vist ikke blive mere romantisk.