Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

I spiritismens tjeneste PDF Udskriv Email

I spiritismens tjeneste af Marion Dampier-Jeans

Marion Dampier-Jeans
i samarbejde med Dijana Jonijic
I spiritismens tjeneste
152 sider


Et sjældent syn på det danske bogmarked. En jordnær, engageret og meget forklarende udgivelse om spiritisme.
Mange af os går rundt med en fornemmelse af, eller en tro på, at der er enten noget i himmelen, under jorden ELLER meget mere mellem himmel og jord, som vi nu siger for at dække os helt ind.
Forfatteren lægger vægt på, at det ikke er hendes ærinde at få nogen overbevist om at tro på det åndelige. Men at hun håber, hun kan få folk til at spørge sig selv om, hvorvidt det nu også kan være rigtigt. Som alternativ til at afvise det blankt.
Det er en varm måde at gøre det på, og hele vejen igennem bogen blive vi vidne til historier om kendte, der har berørt spiritismen og de åndelige sjæle, undersøgelser om ånders kommunikation, kontrollerede sceanser og tryllekunstneres ihærdige forsøg på i debatten og på afstand at afsløre spiritisme som et stort bluffnummer.
Det er en spændende bog, idet vi får indsigt i en verden eller verdener, som vi normalt i bedste fald lever med er andres verdener, og i værste fald afviser som rent nonsens.
Efter at have læst bogen her, bliver vi nødt til at spørge, om der virkelig ER en verden hinsides, som vi ikke forstår. Og som vi kan få noget ud af.

Dels er bogen forfatterens eget, personlige bidrag til debatten om spiritisme i et videnskabeligt perspektiv.
Det er efter vor mening en god anlagt vinkel, idet tvivlere på det åndelige har en vis sandsynlighed for at blive mere interesseret, når det videnskabelige vejer noget i debatten.

Læs også om spiritistiske begravelser og navngivning, og læs om, hvorfor man skal være på vagt overfor et medium, der kan bringe dig i kontakt med en bestemt person.

Bogen beskriver meget fint på sin relativt korte plads en tilstand, der for nogen er ren interesse og for andre et liv i spiritismens tjenste.

En bog der i hvert fald på få sider kan beskrive for os, hvad spiritisme går ud på.