Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Breve til livet PDF Udskriv Email

Breve til livet af Ditte Giese

Anne Sofie Allarp & Ditte Giese
Breve til livet
300 sider
Alpha

En livsbekræftende, varm og engageret bog der ikke lægger fingre imellem og har både holdninger og bid og vid.
Forfatterne stiller skarpt på mange af de evigtgyldige spørgsmål som parforhold, børn, karriere, spejling i andre, sygdom, dødsangst og meget, meget mere.
De behandler ikke nødvendigvis temaerne bid for bid men blander tingene sammen, så det kommer ud, som de tænker det. Ganske befrisende at ikke alt skal låses ind i kasser, før man som læser forstår budskabet.

 

Naturligt nok kredser bogen meget om kvindetanker, som vil have en mand trukket i land. Dog ikke for enhver pris. Bogen opstiller et sted 10 punkter over, hvilke kvaliteter, det kunne være rart, han besidder.

Maskulinitet, evnen til at tale pænt til sin mor, en der har styr på sit cirkus, en der vil give dig en diamantring og en, du vil drikke rødvin med alene i et sommerhus.

Nogle af dem er lidt spøjst formuleret, men de giver god mening, for man kan let omformulere dem og gøre dem til sine egne, og der er en brod af sandhed i dem alle. 

 

Der er også en masse meninger med brod i om chefer, om det at være stedmoder, om at tage kæmpeskænderier med partneren, at være en dårlig feminist, fordi man er monogam, om befamling, om at bruge dagen godt, om forældreskaber, tvangsfjernelse af børn og meget, meget mere.

Altssammen holdt i en total shaked up og bramfri tone, der går rent ind og får os til at mærke, at her er sgu et par quinder, der er ægte, autentiske og har deres meningers mod for at stå ved dem.