Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hvad hun klager over, når hun klager over husarbejdet PDF Udskriv Email

 

Hvad hun klager over, når hun klager over husarbejdet af Heidi Linde

Heidi Linde
Hvad hun klager over, når hun klager over husarbejdet
316 sider
Turbine

Lige før sin 50-års fødselsdag beslutter Vigdis sig for at forlade manden gennem mange år, Rune. Vi følger hendes tanker frem og tilbage om, hvordan hun skal få det sagt. Så modtager hun fejlagtigt et billede af hans pik. Og så kan det nok være, hendes fokus bliver ændret. For det var en helt anden kvinde, der skulle have haft pikken. Av for den...

Samtidigt er den lidt yngre Linn besværet af, at hun ikke har den gunst længere, som hun blev bekræftet af tidligere.


Linn spejler sig lovlig meget i konformiteter og, hvad der er passende og må sande, at livet kan være temmelig meget op ad bakke, når man lever sig selv gennem andres udtalte og uudtalte behov. 

Forfatteren veksler fremragende mellem de to kvindetyper, som på et tidspunkt altså krydser vej. Og herfra bliver det rigtig muntert.

Undervejs keder man sig lidt i bogen. Men man skal blive ved og se ud over ens egne følelser. For det handler netop om følelser og om, at Heidi Linde formår at viderebringe Vigdis´ hamrende kedelige liv og ægteskab ud til læseren, hvilket er dygtigt gjort og kendetegner godt forfatterskab.

 

Titlen er fremragende fundet på og sætter spot på baggrunden for mange kvinders utilfredshed med småting. En overmoden banan på forsiden tilmed. Sådan går det jo ofte for hurtigt, hvis ikke man behandler den korrekt. 

Begge kvinder bliver godt, psykologisk beskrevet som fremmedgjorte i de roller, de har i livet.

Yderst troværdige karakterer og levende dialoger.

Spot on på det moderne familieliv. Rollemønstre, forventninger og forhåbninger i en pærevælling. Nøjagtigt som mange af os kender livet.