Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Brænd hamsterhjulet PDF Udskriv Email
Brænd hamsterhjulet af Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard
Brænd hamsterhjulet
287 sider
Frydenlund
 
Bogen har mange fine overvejelser og bestemt oplæg til diskussioner i hjemmene og i særdeleshed på ledelsesgangene i virksomhederne:

At gå tidligere hjem om fredagen er en klar markering af, at vi har fokus på også at holde fri. Det afgørende er egentlig ikke, hvor mange timer, du arbejder, men at du går hjem med mere energi.

Forudsætningen for, at man kun kan tjene penge i et tidsregime, hvor man slider sine medarbejdere op, køber Jesper Hildebrandt (Managing Parnhter i Institut for Cyber Risk, red), ikke.

Jeg går glip af en masse, når jeg skynder mig.

For både at være produktive og effektive skal vi derfor være bevidste om, hvilke dele af vores arbejde, der skaber mest værdi ....

Prioritering er hundesvært i enhver organisation.

Drop timetælling og se på værdien af arbejdet i stedet for.

En fridag om ugen kan tiltrække kræsne, dygtige kompetencer.

Bogen præsenterer sig selv som guide til et lykkeligt arbejdsliv. Det kan være, det er lige at tage munden for fuld, idet guider har tendens til at ville tage patent på sandheden og overser ofte, at der skal en afsender og en modtager til for at rykke ved noget som helst.

Men ingen tvivl om, at bogen rammer utroligt spot on på mange af de parametre, en virksomhedskultur vil kunne profitere af. Der er mange fine og også dokumenterede modeller for, hvordan vi kan se os selv som andre end ressourcer, der bare skal jobbe, arbejde og producere i det her hamsterhjul. Bogen har besøgt 15 vikrsomheder, som har testet diverse arbejdsmetoder, fra fokus-bånd til 4-dages arbejdsdage og endda en 3-dages arbejdsuge.

Hvordan det fungerer kan du læse meget mere om i en bog, der tager såvel arbejde, som ledelse, arbejdstagere på gulvet og virksomheden yderst seriøst. Ligesåvel som læserne bliver taget i hånden, og selv om bogen er massiv, så er alle de gode råd og konklusioner udkrystalliseret i bokse og ved flueben, så man stort set kan begynder her.