Vinterkogebog Udskriv

Vinterkogebog af Timm Vladimir
Timm Vladimir
Vinterkogebog
304 sider
Alpha

Timm Vladimir præsenterer os for oplevelser i køkkenet op mod vintersæsonen. Ikke altid retter som man lige går igang med, og så står man med det færdige resultat efter tyve minutter. 
Næh, her er tale om pirring af sanserne, helhedsoplevelser, god behandling og smag af dejlige råvarer.
Noget KAN man nå at lave på en halv time, og det er det fede ved bogen, at opskrifterne indeholder tidsforbruget øverst, idag har vi lige lyst til en gang Vladimir, så farer vi ud og kigger i kogebogen og ser, hvor megen tid, vi har lyst til at investere, kigger efter om diverse skabe har ingredienserne. Det har de jo nok ikke, men så kunne man måske låne hos naboen, og så er vi igang.

Meget er traditionel vinter- og naturligvis også julemad som medister, brune kartofler, leverpostej, mørbradbøf. fedtgrever, og hvad vi har. Andet er fra den mere eksotiske hylde som lammekrone, Bøf Wellington, spinatcurry med og uden lam, butter chicken eller banoffetærte. Vi får rigeligt med oplevelser, der spænder lige fra de absolut traditionelle spiser tilsat et Timm-touch, og så over i den mere kreative afdeling.

Og bagest i bogen dejlige opskrifter på det flydende.

Og naturligvis, masser af skønner billeder af retterne.

Velbekomme. Masser af kræs til en scoremiddag; eller en romantisk middag med din partner som gæst.