Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tidens fange PDF Udskriv Email

 Tidens Fange af Søren Juhler

Søren Juhler
Tidens fange
Xanas Bog 1
361 sider
Byens Forlag

 Molks hævn af Søren Juhler

Søren Juhler
Molks hævn
Xanas bog 2
360 sider
Byens Forlag


Søren Juhler kan godt nok skrive. Det kan han. Den mangeårige journalist har blik for stil, gennemførthed, det alment menneskelige, universelle kræfter og det, der ikke kan forklares.

Forfatteren har ellers nok skullet forklare en hel del ting gennem årene i sine TV-indslag og som journalist iøvrigt. Nu har han så bevæget sig over i bogens verden og udkommer med et par fantasyromaner, der indeholder alt det, sådanne skal indeholde af ældgamle profetier, dommedagsstene, udefra kommende trusler, tidsrejser, signaler fra fortiden, huler, duknakkede øgler, grotter, himmelsales gud, navne som Gregor, Myre, Valdemar og Storm og andet godt fra havet.

Som læser vil vi vove den påstand, at det er godt at læse den slags ind imellem. Også selv om målgruppen er for yngre sjæle. Og har man ikke før stiftet bekendtskab med "den slags", så er Søren Juhler et godt sted at starte.

For at få noget med, vi måske ikke personligt fik med i vor egen opvækst og teenageår, for at få en på opleveren men i særdeleshed for i en fortravlet, teknologisk tidsalder at finde plads til de dybder og bredder af åndelig karakter, vi kommer fra, og som banker på et sted derude i forsøget på at skærpe vor intuition, vore menneskelige kunnen, relationers kvalitet og hang til indre udvikling iøvrigt.

At begge bøger er rigtigt spændende, det skader bestemt ikke, og når så vi oplever, hvordan dialogerne, mundrette og elegante, placeres rigtig interessant i læsersammenhængen, der giver en mættende fantasyoplevelse, så kan man kun glædes over, at genren i det hele taget findes.