Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Klubben for lykkelige slutninger PDF Udskriv Email
Klubben for Lykkelige Slutninger af Caroline Säfstrand
Caroline Säfstrand
Klubben for lykkelige slutninger
360 sider
Alpha
 

En vedkommende og underholdende bog der i letlæselig romanform iscenesætter mange af de udfordringer og dagligdags problemer vi går og slås med. Og som for nogens vedkommende synes en eksistentiel og vedvarende kamp. Og som for andre bliver udløst af pyt-knappen.

Tre kvinder bliver inviteret på et skrivekursus, og det bliver forløsende for alle; selv kursuslederen.

Selv om man er gift med en topnærig mand med de begrænsninger i livet, det kan medføre. Selv om man lider af angst. Og selv om en tredie føler tomrum og afsavn i livet, så lykkes det kvinderne at skrive sig igennem de dagligdags udfordringer.

Bogen er en god inspiration til, hvordan man ved at forholde sig til sine problemer og gøre op med dem kan komme videre i livet, leende, grinende og fyldt med varme og kærlighed.

Naturligvis er bogen en romantiseren over, hvordan livet kan håndteres gennem skriverier. Men den er knageme godt skrevet og virker meget realistisk og positiv -, og lader til at være ovre i den mere heldige genre af selvhjælpslitteratur i romanform.

Den bliver aldrig patetisk eller barre for meget. Handlingen får kvinderne til at tage deres liv i egne hænder og fortæller, hvordan de med små bitte skridt kommer ud af deres psykiske fastlåsning, og hvordan de kommer videre.

Bogen krydsklipper handlings- og tankemæssigt mellem de tre kvinder, Cecilia, Lisbeth og Ivy og så en række lektioner i, hvordan man får det hele ned på papiret.

Skriv om og om og om igen.

Du bliver, hvad du skriver.

Ændr din fortælling, så ændrer du dig selv.

Sådan noget. Og det er altså indhold i skrivekurset, der fint kan bruges universelt og også af folk, der vil noget med personlig udvikling men ikke har mod eller evner for at skrive.

En glimrende bog.