Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hvad med Jørgen og Karolines fremtid? PDF Udskriv Email
Hvad med Jørgen og Karolines fremtid? af Kaj Therkelsen
Kaj Therkelsen
Hvad med Jørgen og Karolines fremtid?
216 sider
Mellemgaard
 
Man må acceptere, at livet nu en gang byder på gigantiske skilleveje. Så må man forholde sig til, hvilken vej, man vil gå.
Pænt pakket ind i en udmærket og egentlig ganske rørende handling viser forfatteren, at uanset hvad, så har ens handlinger konsekvenser. Og at den tvivl og usikkerhed der følger med, ja den må man leve med eller beslutte sig for, at valget er korrekt.

Romanen her er en fortsættelse af en tidligere udgivelse om Jørgen og Karoline, et ægtepar i halvfjerdserne, hvor Karoline har været syg en del år, mens Jørgen er velfungerende. Jørgen ønsker intimitet og sex, og det kan han ikke mere få hos Karoline.

Datingbureauerne står i kø for at hjælpe en mand i hans situation. Vi bliver som læsere vidne til en række kontakter, nogle mere spændende end andre, og det ender med, at Karoline, der har givet sin mands "sidespring" sin velsignelse, også finder en kæreste.

Sproget flyder, dialogerne er ok, og vi kommer vidt omkring, både til farvelhaerne i Rio de Janeiro og til Bælum Kro. Nogle gange går alt vel hurtigt, f.eks. er vi på Sydamerika på én side, mens vi på næste befinder os i en taxa i Odense.

Men rar er bogen at læse. For man kan spejle sig i nogle af de situationer, gennem livet, hvor behovene eller desperationen i andre sammenhænge har tvunget en ud i nogle valg, man ikke anede, man var nødt til at tage.