Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Huset på hjørnet i Cocleberry Bay PDF Udskriv Email
Huset på hjørnet i Cockleberry Bay af Nicola May
Nicola May
Huset på hjørnet i Cockleberry Bay
349 sider
alpha
 
Nicolay May fortsætter stilen i den nye udgivelse i serien. Der er lagt op til drama, da hun bliver arving til en butik i det sydvestelige hjørne af England, nærmere betegnet Devon.

Hun ved ikke, hvem der er velgøreren, kun at hun ikke må sælge butikken; - den skal gå videre til en, der har fortjent den.
Rosa vil give sig selv en chance som butiksejer. Hun forlader London med sin gravhund, Hot, og rejser til Cockleberry Bay. 
Det liv bliver så noget op af bakke. For hvem er Rosa, hvor kommer hun fra, hvad vil hun, sladderen går, og det er ikke alle, der ønsker, at Rosa får succes. Og det er pænt sagt lige, hvad hun trænger til. For livet i London var ikke nogen dans på roser.

Og i sin søgen efter den mystiske velgører giver Rosa til at grave i fortiden. Det skulle hun måske ikke have gjort.....
 
En smuk rugby-spiller, en sexet blikkenslager og en reporter blander sig i hendes færden, og så forsvinder en værdifuld halskæde lige pludselig.

Drama, spænding og idérigdomme er der nok at tage af. Man må sige, at forfatteren har fod på formen, og hun gør det til en fornøjelse at være i selskab med indbyggerne i og omkring Cockleberry. Det er som om stemningen af sladder og agtpågivenhed overfor det fremmede, Rosa, bliver overdøvet af en pragtnatur, der emmer af idyl. Og på den måde bliver det symbolikken på, at godheden, storheden og kærligheden sejrer til sidst.

Der er romantisk, pæn humor, fantastiske landskaber, faste karakterer og spændende dialoger at læne sig op ad. At slutningen så sidder lige i skabet og binder en sløjfe på alt det, Rosa har måttet gennemgå -; det gør ikke bogen mindre begavet.

Og det mest fantastiske er, at den udvikling, Rosa får undervejs, den når helt ind under huden på vore læsere.

Nogle gange skal man bare forfølge sin nysgerrighed. Så får man et endnu bedre liv end der, hvor man kom fra.