Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Alt er ladesiggørligt PDF Udskriv Email
Alt er ladesiggørligt af Marie Foleo
Marie Forleo
Alt er ladesiggørligt
309 sider
Falco
 
En vanvittigt spændende bog der vil, såfremt man er åben over for det og tager den til sig, vil kunne revolutionere områder i ens liv.
Den gør på en lang række punkter op med vanens magt, bl.a. den at mene, man først skal være parat til at gøre noget, før man gør det.

Altså sådan lidt holdningen, det går nok det hele, og det kan det i bogen også sagtens gøre, hvis man tænker skrækscenarierne til bunds. For så rummer man dem allerede og ejer dem, og så kan det snart ikke gå værre...

Bogens forfatter mener, at bruger man ikke de muligheder og talenter, man har, så stjæler man fra verden og sine medmennesker, der i høj grad har brug for netop de ressourcer, DU har. 

Alle mennesker har noget at byde på, og det er vigtigt at opdage, hvordan det kan bruges ved at droppe blokeringerne og undskyldningerne for at komme igang med drømmene. Ikke nødvendigvis noget kæmpestort. Men også små bitte skridt, man længe har ønsket at tage.

Ved at få øje på sine udsættelset f.eks. forklædt som research og planlægning. Ved at sætte noget på spil. Ved at udfordre sin komfortzone, ved at gå ind i vækstzonen. Ved at udvikle sine færdigheder og ved at bruge erfaringer og indsigt til at opnå ting, man ikke  hverken har gjort eller opnået før.

Ens nederlag undervejs må man ikke dømme for hurtigt, man skal rumme og udnytte sin frygt, som bestemt ikke er ens fjende, hvordan man lytter sin til mavefornemmelse. Og udvikler sin intuition og lyset i sit indre ved i enhver valgsituation, der er svær, at sætte sig ned, lukke øjnene, tage nogle dybe indåndinger og lade tankerne falde til ro. Hvis jeg siger ja til det her, føler jeg mig så åben eller lukket? Altså: Føler man i kroppen glæde, spænding eller begejstring. Hvilken sandhed fortæller din krop? Hvis du føler noget, der bare minder om åbenhed, glæde eller spænding, så er det din intuition, der siger ja, og så er det bare med at komme igang.

Forfatteren er helt opmærksom på alle undskyldningerne, økonomien, ydmygelserne fra omgivelserne.

Vil jeg virkelig det her?
Føler jeg åbenhed eller lukkethed?
Føler jeg mig lettet eller bebyrdet, hvis jeg siger ja?Føler jeg glæde eller uvilje ved det?
Hvis jeg havde 20 millioner på kontoen, ville jeg så stadig gøre det?
Når jeg er sammen med denne person, føler jeg mig så mere selvsikker og kompetent, eller sammenligner jeg mig og føler mig mindre værd?
Når jeg har været sammen med denne person, har jeg så mere eller mindre energi?

Rigtig gode spørgsmål, og gør man sig selv den tjeneste at stille dem et eller andet antal gange, når man står i et valg, vil man helt sikkert profitere i det lange løb af at have taget nogle skridt ud i en verden, der førhen syntes umulig at vælge i, fordi usikkerheden, tvivlen og alle undskyldningerne stod i kø.

Og så er der den med mails og telefon. Den opfordrer os til helt konkret nu og da at stille mobiler og alt muligt på pause, ganske enkelt for at udvikle nogle sider af sig selv, der kan komme væk fra alt det dagligdags og nogle gange vel opslidende.

Og bogen begrænser sig ikke til at fortælle, hvad du skal gøre. Den anskueliggør på en meget fin på, hvad der står i vejen for, at du kan nå derhen.

En fremragende bog.